Linnaniemen Keskiaika 2018

Heippa! Nyt kun aurinko kauniisti jo aamusta paistaa, tuli mieleen muistelot tapahtumista joissa on tullut oltua myyntipuuhissa taikka muissa:)

Ensin vähän tarinaa Linnaniemen Keskiaikatapahtumasta Ristiinassa.

Kesän aloittava tapahtuma olikin ihan Mikkelin kupeessa Ristiinassa. Heti kun saimme tietää tapahtumasta, oli selvää että sinne lähdetään. Tämä järjestettiin ensimmäistä kertaa, joten hiukan oli jännitystäkin ilmassa järjestelyjen onnistumisen ja tietysti sään puolesta…. niin ja olihan tämä myös ensimmäinen keskiaikatapahtuma johon Moikuna osallistuisi.

Päivä aukeni onneksi hienon aurinkoisena ja lämpimänä! Hyvältä näyttää 🙂 Kasasimme Moikunan ja vaimoni yrityksen Hilgen tavarat pakuun ja suuntasimme kohti Ristiinaa. Olimme jo hyvissä ajoin tontilla ja pienen pyörittelyn ja mietinnän jälkeen saimme kojumme Elisan kanssa hienosti pystyyn ja myytävät esille. Rakensin sen valmiiksi jo pari vuotta sitten siinä toivossa, että käyttöä vielä olisi ja nyt se vihdoin toteutui! Väkeä alkoi saapua tasaiseen tahtiin ja kaikilla tuntui olevan mukava ja rento tunnelma koko päivän.

Tapahtuma onnistui hienosti niin järjestäjän, kuin meidänkin kannalta katsottuna. Kävijätavoite ylittyi moninkertaisesti ja järjestelytkin sujuivat hyvin. Tapahtuma saakin jatkoa myös tänä vuonna, hienoa! Tulkaahan ihmeessä nauttimaan hienosta ympäristöstä ja keskiaikaisesta tunnelmasta koko perheen voimin!

Nähdään Linnaniemessä 15.6.2019

Terveisin Pasi/Moikuna

.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *