Saippuat

Hilgén saippuat valmistetaan käsin perinteisellä kylmämenetelmällä. Käytämme valmistuksessa vain kasviperäisiä, laadukkaita rasvoja ja öljyjä.

Hilgen saippuoissa käytetyt rasvat ovat oliiviöljy, kookosrasva, sheavoi ja risiiniöljy. Lisäksi seassa on tarkoin valittuja tuoksuöljyjä tai eteerisiä öljyjä sekä kuorivia ainesosia ja luonnollisia väriaineita.

Vaikka saippuoiden tuoksut saattavat olla uutena voimakkaan tuntuiset, niin käyttöön otettaessa ne kuitenkin hieman vaimenevat ja iholle jääkin vain häivähdys tuoksua.

Palojen paino 100g (suolasaippua 90g) ja säilyvyys 12 kk päiväyksestä. 

Valikoimissamme on tällä hetkellä neljä erilaista saippuaa, kaikki valmistettu käsityönä Mikkelissä!


Umbra -kuoriva unisex-saippua

Umbra on tumma, maskuliininen saippua, jossa on seassa hiilijauhe ja kahvinpuruja. Valloittava tumma tuoksu hurmaa sekä miehet että naiset!

INCI: Sodium olivate, aqua, sodium cocoate, butyrospermum parkii butter, sodium castorate, parfum, activated charcoal, alpha isomethylionone, coumarin, eugenol, coffee Arabica

Cafe Olé – mausteinen vaniljakahvisaippua

Olé on herkullinen ikisuosikki! Vaniljakahvin makea tuoksu,
kardemumma ja ihanan pehmeä vaahto ovat monen mieleen. Syötävän ihana kimpale!

INCI: Sodium olivate, aqua, sodium cocoate, butyrospermum parkii butter, sodium castorate, parfum, elettaria cardamomum, geraniol


Routa – raikas, perinteinen saippua

Routa on perinteinen, raikas perussaippua. Tuoksunsa se saa
piparmintun ja eucalyptuksen eteerisestä öljystä, koristeena pieniä
unikonsiemeniä. Pirteä tuulahdus rantasaunaan tai virkistämään
aamuja!

INCI: Sodium Olivate, sodium cocoate, butyrospermum parkii, sodium castorate, aqua, peppermint, eucalyptus and poppy seeds.


Kuulas – tuoksuton ja väritön kookos-suolasaippua

Kuulas on joukon uusin tulokas. Täysin väriaineeton ja tuoksuton
suolasaippua sopii herkimmällekin käyttäjälle ja reilun rasvaisuutensa ansiosta pelastaa myös kuivaihoiset. Varma valinta myös lahjaksi!

INCI: Sodium cocoate, aqua, sodium chloride